Чоловік Каменських Потап вступив у зірковий десант і зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі: “Повернулися”

Популярний український репер та продюсер Потап після кількох місяців за кордоном неочікувано зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі.

З початком повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала росія, багато зірок українського шоу-бізнесу взяли на себе обов’язок боронити інформаційний фронт. Крім того, серед відомих чоловіків є й ті, хто відклав мікрофони і взяв до рук автомати. Але декому пощастило прокинутися 24 лютого за кордоном, не чуючи вибухів.

Так, пара Потапа і Насті Каменських за 5 днів до російського вторгнення вирушила в Іспанію, щоб завершити роботу над іспаномовним альбомом співачки та відпочити разом з мамами.

Потап відмовився від усіх своїх російських нагород
Потап вступив у зірковий десант і зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі

У програмі “Зірковий шлях” NK зізналася, що відчуває безмежну вдячність всесвіту за те, що вони з коханим опинилися в безпечному місці в цей момент. Але душею і серцем вони з Україною та з-за кордону роблять все, щоб бути корисними та наблизити таку важливу для співвітчизників перемогу.

Тим не менш, публіка нерідко критикує співаків за те, що вони не повертаються додому, поки війна. Та несподівано в Інстаграмі Потапа виклав фото, на якому сходить з літака в оточенні чоловіків у камуфляжному одязі:

“Зірковий десант! Слава ЗСУ! Ми підтримуємо вас, хлопці, вже багато років!”, – підписав кадр чоловік Насті Каменських.

Ось як на світлину у коментарях реагують численні підписники Потапа:

  • “Ваша місія для України після стількох років на сцені насправді тільки почалась 3 місяці назад”;
  • “Мені здається, що хлопців дуже надихає ваша присутність, Олексію!”;
  • “Ви повернулися?”.

Схожі статті