Катерина Репяхова розсекретила, як військовозобов’язаному Віктору Павліку вдалося покинути Україну

Народний артист України Віктор Павлік, якому зараз 57 років, нещодавно виїхав за кордон. Дружина співака розсекретила, як йому це вдалося в умовах воєнного стану.

Віктор Павлік вчетверте одружений на своїй концертній директорці та блогерці Катерині Репяховій, яка у червні 2021-го народила йому сина Михайла. З початком війни в Україні кохана артиста разом з дитиною і мамою виїхала в Ізраїль до рідної сестри, де пробула цілих 2 місяці вдалині від чоловіка.

Та нещодавно зіркова родина нарешті возз’єдналася. Щоправда, не вдома на Батьківщині, а у Німеччині, де Віктор Франкович зустрічав дружину, сина і тещу з літака.

Катерина Репяхова розсекретила, як Віктору Павліку вдалося покинути Україну

Враховуючи, що Павліку 57 років і за законом він ще військовозобов’язаний, Репяхову в особистих повідомленнях засипали питаннями про те, як артисту вдалося покинути Україну, якщо йому ще немає 60-ти.

Таємниці з цього пара робити не стала. У себе в Інстаграмі Катя відповіла, що коханий виїхав на благодійний концерт в Берліні, після чого вони всім складом повернуться на Батьківщину. Як пояснила Репяхова, необхідно вчитися пристосовуватися до нових умов життя на війні, адже все вказує на те, що найближчими днями вона не закінчиться.

Катерина Репяхова розсекретила, як Віктору Павліку вдалося покинути Україну
Катерина Репяхова розсекретила, як Віктору Павліку вдалося покинути Україну

Нагадаємо, до Катерини Віктор Павлік пішов від своєї третьої дружини Лори Созаєвої, з якою поховав сина Павла після тривалої боротьби з раком. Публіка дуже критикувала вчинок співака, однак серцю не накажеш, тож на громадське засудження подружжя вже уваги не звертає.

Все про історію кохання Каті Репяхової і Віктора Павліка дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті