Home Шоу-бізнес Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі, через яку не може навесні виходити на люди. Що сталося?

Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі, через яку не може навесні виходити на люди. Що сталося?

Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі, через яку не може навесні виходити на люди. Що сталося?
Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі

24 лютого подорослішав кожен український підліток, кожна дитина стала розуміти значення фрази “чорна година”. Маша Полякова пережила подвійний удар. Спершу – звістка про війну, а друга – втрата подружки. Таку сумну новину розповіла мама 17-річної дівчини, Оля Полякова. Співачка дізналася, що серед загиблих на трасі у перші дні війни, у машині знайшли знайому родину, з якою товаришували багато років. Вона неймовірно перелякалася за життя своїх доньок і Машу відправила першою закордон.

Оля Полякова з доньками і мамою

Там Полякова-молодша продовжує вести типове підліткове життя. Вона активно спілкується у мережі з прихильниками. Нещодавно дівчина повідала, що намагається у травні не виходити на вулицю. Причиною того стала алергія:

“Маша, чому ти не гуляєш, чудова погода ж?”, – обігрує у ТікТоці блогерка ситуацію та додає: “Я, яка алергік, а на вулиці – травень”

Дочка Олі Полякової вперше зізналася у недузі

Втім, тінь смутку від втрати все одно не дає родині продовжувати жити, як раніше. Попри всі свої статки, Оля активно виступає з благочинними концертами, де співає рідною мовою та розповідає правду про події в Україні.

Також співачка зазначала, що ніколи не зможе пробачити росіянам загублене життя однолітки Марії. Зірка наголошувала: подружка доньки їхала з мамою та маленькою сестричкою. Цей випадок Полякова вважає показовим для того, щоб не виправдувати агресію рф.

Нагадаємо, що у Суперблондинки – 2 дитини: старша Маша, а молодша – Аліса.