Хто з українських зірок вже готується до усиновлення дитини: Юрій Горбунов, Наталія Могилевська та інші

У зв'язку з тим, що в Україні виросло число сиріт, українські зірки не тільки активно агітують співвітчизників на усиновлення, але й самі готові взяти малюка з дитбудинку.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Катя Осадча зізналася в коханні не Юрію Горбунову
Хто з українських зірок вже готується до усиновлення дитини

Ще до війни Юрій Горбунов та Катерина Осадча активно обговорювали можливість народження ще однієї дитини. Пара виховує двох спільних синів. Також Катерина виховала сина від попереднього шлюбу Іл, який зараз навчається за кордоном. Нещодавно Юрій натякнув, що вони активно роздумують над питанням усиновлення, але поки що цей процес не запускається через неможливість офіційно забрати дитину.

Наталія Могилевська

Наталка Могилевська знайшла в росії брата, який не вірить, що в Україні війна
Хто з українських зірок вже готується до усиновлення дитини

Ще минулого року Наталя Могилевська обговорювала бажання всиновити дитину, але тоді зірка не наважувалася піти на це через те, що в неї не було партнера, який міг би розділити цю відповідальність. Зараз зірка має коханого, а також активно займається дітьми. На питання журналістів про всиновлення артистка відповідати відмовилась, даючи зрозуміти, що вона ретельно обдумує цей крок.

Данієль Салем

Як виглядає донька Даніеля Салема
Хто з українських зірок вже готується до усиновлення дитини

Данієль вже виховує донечку, але рішення стосовно всиновлення ще однієї дівчинки прийняв остаточно. Телеведучий не приховує намірів, і готовий дати дитині абсолютно все, що в чому вона має потребу.

MamaRika і Сергій Середа

MаmaRica та Сергій Середа
Хто з українських зірок вже готується до усиновлення дитини

Еріка також готова взяти дитину і для неї це питання вже закрита. Їй абсолютно начхати на генетику малюка або інші стереотипи, які не дають спокою людям, що не готові, насправді, взяти малюка з дитбудинку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.