Злата Огнєвіч зізналася, що досі має почуття до переможця Холостячки Андрія Задворного: “Зробив мені дуже боляче”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вперше за тривалий час наважилася обговорити колишнього Андрія Задворного публічно. Усі деталі в статті.

Про нове шоу, в якому візьме участь Злата Огнєвіч Григорій Решетнік повідомив досить давно. Його особливість полягає в тому, що ведучий та його гостя обговорюють різні речі, наче справжні друзі. Тож нещодавно відбулася прем’єра програми “Як ти”, в якій Злата розповіла ексклюзивні речі про себе. У тому числі зірки поговорили і про бізнесмена та переможця “Холостячки-2” Андрія Задворного.

Злата Огнєвіч зізналася, що досі має почуття до переможця Холостячки Андрія Задворного

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч зізналася, що досі має почуття до переможця Холостячки Андрія Задворного

Зокрема, стало відомо, що Злата досі не відпустила свої почуття до чоловіка. Але мова йде не про кохання, а про образу. Співачка досі не може відпустити того, як Задворний з нею вчинив.

Нагадуємо, що чоловік зустрічався після закінчення зйомок за артисткою протягом півтора місяці, а після поїхав у короткотривалого подорож, щоб зібратися з силами та повідомити Златі, що він більше її не кохає. Саме це він і зробив, тільки-но приїхав до столиці. А вже через декілька місяців стало відомо, що Андрій самого початку не планував шукати кохання на проекті і відверто говорив про те, що прийшов за піаром.

“Війна не означає, що я маю повернути у своє життя людину, яка зробила мені дуже боляче”, – наголосила “холостячка”.

Також Злата відповіла, що не до кінця пробачила колишнього обранця. Та, вона запевнила, що вже не відчуває такого суму, жалю й болю. На даний момент Злата повністю відновлюється від жахливого кінця цих стосунків і дивиться лише вперед.

Схожі статті