Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної: “Намагаюся все вирішити”

Відомий український гуморист Олександр Еллерт завітав на інтерв'ю, в якому вперше одо обговорив імовірну вагітність Ксенії Мішиної. Усі деталі в статті.

Аудиторія давно зрозуміла, що розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта стало важким випробуванням для останнього. Гуморист багато місяців намагався заслужити прощення екс-коханої, і врешті-решт навіть пішов до Слави Дьоміна на інтерв’ю, в якому засвідчив, що не полишає надії возз’єднатися з коханою.

Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної

Олександр Еллерт зі смаком відгуляв гучне весілля
Олександр Еллерт відреагував на гіпотетичну вагітність Ксенії Мішиної

Варто відмітити, що майже все інтерв’ю було присвячено саме їхнім стосункам. Зокрема, Олександр зізнався, що серйозного урону взаєминам нанесли ревнощі.

Також комік відповів на питання журналіста, що було-б, якби Ксенія завагітніла. Еллерт зізнався, що впевнений у тому, що все склалося б інакше. Чоловік визнав, що це велика відповідальність, тому він одразу припинив свої “фиркання”. А от на питання, чому не припинив раніше, ясно відповісти не зміг.

“Щось мені не подобалося. Так, я обдумав, немедитував, зробив висновки і шкодую, що не припинив фиркання. Намагаюся все вирішити, побажай мені удачі”

Однак Ксенія вже давно заявила, що не збирається повертатися до Олександра, що він собі не придумав. Вона, звісно, не давала на це гарантії під час інтерв’ю, але висловилася досить чітко та безкомпромісно. Звісно, але навіть і не очікувала, що їх розлучить ще й війна. Тому в Олександра надій на воз’єднання залишається все менше.

Тим часом, в життя акторки навіть повернувся колишній чоловік. Та, на щастя, ненадовго, додавши зірці лише неприємних вражень.

Схожі статті