Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого: Квітка Таюне подала фанатам знак — “Не чекайте”

Олег Винник та його таємна дружина Таїсія викликали гнів своїх шанувальників після трьохмісячного мовчання. Де знаходиться зіркове подружжя?

Той факт, що Олег Винник та його бек-вокалістка Таюне під час війни не подають голосу, стало вражаючою новиною для їхніх шанувальників. Понад три місяці фанати артиста просили в нього вийти з тіні та заговорити, почати давати концерти, підтримувати співвітчизників хоча б інформаційно.

Коли Таюне встигла стати матір'ю і чому про це мовчав Олег Винник
Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого

Однак, щоб не відбувалося у нього в коментарях, він мовчить. Такий самий тип поведінки у кризовій ситуації обрала і його таємна дружина, чию справжню роль у житті повелителя вовчиць журналісти розкрили минулого року.

Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого

Необхідно відзначити, що більшість фанатів Олега і Таюне вважають, що вони втекли до Німеччини. У цьому є раціональне зернятко, адже у повелителя вовчиць у Берліні є квартира, а також власна студія звукозапису. Тим паче, подейкують, що і його єдиний син Юліан проживає саме в Німеччині.

Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого. Скріншот коментаря під публікацією Таюне

Однак, Олег запевнив, що він знаходиться в Україні. Тим не менш, перевірити це неможливо, адже артист ніяким чином не виходить на зв’язок з зовнішнім світом. Навіть Оля Полякова та Маша Єфросиніна відзначили, що серцеїд просто зник з інформаційного поля, а тим часом у його дружини Таюне відбуваються у коментарях ледь не бійки.

Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого. Скріншот коментарів під публікацією Таюне

Фанатки співачки вже не обирають слів, залишають образливі висловлювання і намагаються витягнути з жінки хоч слово відвертою агресією.

Куди зникла дружина Олега Винника після 24 лютого. Скріншот коментарів під публікацією Таюне

Де знаходиться Таюне достовірно невідомо, але можна припустити, що вона поруч з Олегом. Тому відповіді необхідно шукати саме у цьому напрямку.

Схожі статті