Олексій Суханов розповів про стосунки з родичами-росіянами та долю свого російського паспорта: “Ну все, па-па”

Відомий український телеведучий Олексій Суханов дав відверте інтерв'ю, у якому розповів, як війна вплинула на його стосунки з родичами-росіянами та чому він досі має російський паспорт.

Олексій Суханов — ведучий соціального ток-шоу “Говорить Україна”, який незадовго до початку повномасштабного російського вторгнення отримав українське громадянство. Сам він родом з росії, з міста Іваново, але вже давно живе і працює в Києві. Зірка телебачення дав інтерв’ю Славі Дьоміну та розповів про свої стосунки з родичами:

“Ми не спілкуємось. З початку війни. Десь на другий тиждень пролунав дзвінок. Можна я не буду конкретизувати хто це? Це не має значення. Родичі, близькі. Ближче не буває. Було запитання: “Ну що, як там у тебе справи?”. Я кажу: “Ну ось росіяни бомблять, ми в бомбосховищі зараз, на станції метро”. [Відповідь від родича] “Ну все, па-па”. Я не засуджую, я не ображаюся, взагалі, чесно. Взагалі жодної образи. Війна багато чого змінила. Я не шкодую. Мені ще пощастило, іншим ні, тому що в них відібрали найдорожче. І це вже не повернути. Ну жалітися мені навіть соромно. Я завжди, коли такий відчай на мене нападає, тому що дійсно всередині вже порожнеча емоційна, я завжди згадую людей, які досі змушені жити під бомбардуванням — що вони переживають і як вони живуть. Як змушені зараз жити люди, які втратили дітей, коханих, батьків. Ось як вони змушені жити? Тепер. Ось, згадуючи і уявляючи собі, намагаючись уявити собі ці історії, якось опановуєш себе”.

Олексій Суханов розповів про стосунки з родичами-росіянами та долю свого російського паспорта
Олексій Суханов розповів про стосунки з родичами-росіянами та долю свого російського паспорта

При цьому Суханов зізнався, що досі має на руках російський паспорт:

“Я його хотів спочатку спалити, але я його не спалив. У мене два російських паспорти, тому що там за тамтешніми законами, якщо людина три рази на місяць виїжджає за кордон, а я виїжджав, тому що з 2012-го року по 2014-й я ж на дві країни жив — тиждень у Києві, тиждень у москві. Я їх [російські паспорти] загорнув і поклав. Чому? Тому що квартира у мене в Юрмалі оформлена саме на російський паспорт. І допоки я не зможу переоформити на український, а я не знаю, чи буде він [паспорт рф] необхідний, якось надати латвійській стороні. Ось тільки це мене поки що і стримує від того, аби його просто чи викинути, чи просто там написати “путін х***о” і надіслати листом до російського посольства чи до російського міду. Ось і все”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.