Молодший син Юрія Горбунова від Катерини Осадчої не впізнає батька: “Мені дуже шкода, звісно”

Телеведучий дав ексклюзивний коментар стосовно його розлуки з дружиною та синами. Виявляється, зірковому батько довелося зіштовхнутися з певними проблемами.

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча минулого року народила третього сина, якого назвали Данилом. На жаль, зіркова пара не змогла насолодитися щастям батьківства, так як почалася війна.

Катя Осадча публічно розповіла про свої почуття до іншого
Молодший син Юрія Горбунова від Катерини Осадчої не впізнає батька

Знаменитість забрала двох дітей з Києва та евакуювалася. Тривалий час Юрій Горбунов не розкривав деталей місцезнаходження його дружини та спадкоємців. І тільки після того, як вони повернулися до столиці, він зізнався, що родина знаходилася на заході України. Можливість поїхати у Європу Катерина навіть не розглядала.

Молодший син Юрія Горбунова від Катерини Осадчої не впізнає батька

Зараз у сімейства непрості часи. Юрій постійно знаходиться у роботі, тож не бачиться з дітьми так часто, як би того хотів. Через тривалу розлуку та нинішні умови маленький Данило відвик від тата та не завжди його впізнає. Власне, Юрій зізнався, що малюку необхідний час, перш ніж згадати, хто він.

Юрій Горбунов взявся за мітлу та прибирає вулиці Бородянки
Молодший син Юрія Горбунова від Катерини Осадчої не впізнає батька

“Коли ми розлучилися з Данилом, йому було 6 місяців, а зараз йому вже 9. Івану ми якраз відсвяткували 19 лютого 5 років. І Данило з дитини, яка тільки лежала, став дитиною, яка вже сидить, стоїть на ніжках, робить перші кроки. Я це все бачу тільки по фото або відео. Це мені шкода, звичайно”, – розповів телеведучий.

На щастя, зараз родина разом і Юрій має можливість заповнити ті пробіли, які він допустив під час активних військових дій. Тим паче, що таке декілька місяців у порівнянні з цілим життям.

Схожі статті