“Ніби дали кулаком”: Андрій Хливнюк зі Сходу детально розповів про своє поранення під час бою з росіянами

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який нещодавно відправився воювати на Схід розповів детально про травму, яку отримав на початку березня.

Український музикант Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення росіян на територію України вступив до лав територіальної оборони Києва. Артист не просто виконував свій обов’язок перед Батьківщиною, за час повномасштабної війни одне з його відео встигло стати символом незламності українців та їхньої боротьби.

Хливнюк заспівав пісню “Ой, у лузі червона калина” на фоні Софіївського собору в столиці, спершись на свій автомат. Згодом легендарний рок-гурт Pink Floyd зв’язалися з музикантом і взяли відео з його виконанням за основу свого треку, який вони присвятили Україні.

За декілька днів після публікації цього відео Андрій отримав травму на обличчі під час однієї з атак Києва росіянами. Тоді соліст “Бумбокса” опублікував фото, на якому було помітно синець навколо ока, а на щоці рану прикривав спеціальний медичний пластир. Для проєкту “Зірковий шлях” Хливнюк вперше розповів, що відчував у момент, коли уламок снаряду потрапив в обличчя:

“Це просто ніби дали тобі кулаком легенько і збили тебе з ніг. Це все одно було в процесі падіння, ми застрибували в яму… Орки дочекались, поки ми зупинимось, щоби вести вогонь прицільно, мабуть, висіла “пташка”. Колона ішла, ішла, зупинилася, ми почали розвантажуватись, щоби відпустити машини і йти форсувати ту річечку… Ми повинні були перейти на інший бік, щоби зайти в Ірпінь. І хлопці таки зайшли, вони перегрупувалися, почекали слушної години, зайшли і зробили свою справу”, — розповів артист.

Андрій Хливнюк отримав поранення
Андрій Хливнюк отримав поранення

Зараз Хливнюк відправився воювати на Схід України в гарячі точки. Він заявляє, що не має страху, однак шалено сумує за дітьми — вдома на нього чекають син і донька.

Схожі статті