Катерина Осадча вперше розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну: підставив найближчий друг Кіркоров

Відома українська телеведуча вперше заговорила про причину, через яку Ані Лорак обрала мовчати про війну. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вперше за увесь період війни поділилася своїми думками стосовно поведінки Ані Лорак, яка досі мовчить про події між Україною та росією, а також ігнорує заклики шанувальників.

Стало відомо, яку роль у кар'єрі Катерини Осадчої зіграв Поліщук
Катерина Осадча вперше розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну

Співачка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і більше не виходить на зв’язок. Також зірка не повідомляє про своє місцезнаходження, а єдину доньку залишила на колишнього чоловіка Мурата. Це вперше, коли артистка розсталася зі своєю дитиною настільки надовго.

Катерина Осадча вперше розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну

Так, Катерина Осадча вважає, що Кароліна прийшла до такого не самостійно, а з подачі свого оточення. Вірніше, мова йде про найкращого друга Ані Лорак Філіпа Кіркорова.

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Катерина Осадча вперше розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну

“Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а у тебе ж кар’єра! Думаю, після нашої перемоги все стане ясно”, – сказала ведуча програми “Світське життя” в інтерв’ю Комсомольській правді.

Варто відзначити, що Філіп Кіркоров також досить довго зберігав мовчання, аж поки не за арештували Віктора Медведчука. Тоді російському поп-королю довелося вступитися за чоловіка своєї іншої найкращої подруги Оксани Марченко.

Після цього артист зіштовхнувся з сильним хейтом у свою сторону. Зокрема на нього дуже образилася його інші колеги, які місяцями намагалися до нього достукатись.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.