Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко: таємничий коханий, який ощасливив зірку дитиною у 17 років

Знаменита українська виконавиця Тоня Матвієнко вийшла заміж вперше ще у школі. Дізнайтеся, що відомо про першого чоловіка дружини Арсена Мірзояна.

Головним коханням свого життя Тоня Матвієнко називає Арсена Мірзояна, з яким нині в розлуці через вкрай неспокійну ситуацію в Україні. Співачка разом з маленькою донькою виїхала за кордон, а співак залишився вдома і активно займається волонтерською діяльністю, наближуючи тим самим таку важливу перемогу над російськими загарбниками.

Але для спадкоємиці народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко шлюб з Мірзояном – не перший. Досвід серйозних стосунків вона отримала у доволі юному віці, ще коли вчилася у школі.

Як виглядає перший чоловік Тоні Матвієнко

Про перший шлюб Тоня Матвієнко практично не згадує, але в інтерв’ю питань про минуле не уникає. Так публіка дізналася, що вперше майбутня зірка пішла під вінець у 16 років, коли завагітніла від свого 23-річного хлопця.

Дізнавшись про цікаве положення коханої, він охоче зробив їй пропозицію, на що вона відповіла згодою. Навіть зіркова мама Антоніни Ніна Матвієнко була не проти цього шлюбу.

Тоня Матвієнко відверто розповіла, чому старша донька переїхала жити до батька
Знайшовся перший чоловік Тоні Матвієнко, за якого вона вийшла заміж ще в школі та у положенні

У пари народилася донька Уляна, а разом вони прожили 10 років, і можливо прожили б і більше, якби не одне але:

“Розлучилися банально – я його розлюбила, а мені дуже важливо любити. Але було нелегко”, – зізнавалася Тоня Олі Поляковій в рубриці “Правда або дія”.

За її спогадами, обранець завжди ставився до неї скоріше як до дитини, а не як до дружини. Не виключено, що це також вплинуло на небажання Матвієнко бути з ним:

“Я б ще раніше пішла, просто дочекалася. Це ж як завжди, треба посваритися”.

Схожі статті