Оля Мартиновська та Вова Ярославський в білому виступили з офіційною заявою: “Вирішили все-таки одружитися”

Відома українська пара кулінарів Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська схвилювали мережу новим повідомленням. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Напередодні війни відомі українські кулінари Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський зробили важливе зізнання. Так, пара взяла участь в опитуванні журналу L’officiel, в якому у подружжь та закоханих цікавилися, що таке кохання у їхньому світобаченні.

Оля Мартиновська та Вова Ярославський в білому виступили з офіційною заявою

Під час війни зірки мало бачилися разом, але довгоочікуване возз’єднання відбулося у Франції, де знаменитості вирішили влаштувати розкішну благодійну вечерю. Власне, про це обидва повідомили на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Однак, деякі користувачі мережі були розчаровані прочитаним, адже спочатку подумали, що важливе повідомлення зірок стосувалося заяви щодо їхнього майбутнього весілля.

Оля Мартиновська та Вова Ярославський в білому виступили з офіційною заявою. Скріншот коментарів під публікацією кулінара

Втім, Ярославський з гумором поставився до закидів аудиторії щодо неспраджених надій на одруження знаменитостей.

Оля Мартиновська та Вова Ярославський в білому виступили з офіційною заявою. Скріншот коментарів під публікацією кулінара

Варто відмітити, що деякі фанати підозрюють Володимира та Ольгу у тому, що вони давно вступили у союз.

Нагадуємо, що Ектору Хіменесу-Браво також приписували роман з Ольгою Мартиновською після того, як колумбієць зізнався про нові стосунки. Однак згодом з’ясувалося, що обраниця Ектора брюнетка і дуже молода, тож плітки не справдилися.

Схожі статті