Як виглядає таємничий син Алли Мазур, якого вона народила після 40: головний чоловік у житті телеведучої

56-річна зірка Телевізійної Служби Новин самостійно виховує сина Артема. Як зараз виглядає та чим займається головна опора теледіви — дивіться далі.

Аллу Мазур можна назвати однією з символів вітчизняного телебачення — на “Плюсах” вона працює вже понад 25 років і вважається старожилкою ТСН. Окрім того, Мазур являється абсолютною рекордсменкою з отримання професійних нагород — в її колекції вісім статуеток премії “Телетріумф”.

Якщо за розвитком кар’єри Мазур уся країна спостерігає буквально у прямому ефірі, то ось тема особистого життя всі роки залишалася таємничою. 56-річна журналістка ретельно приховує будь-які факти особистого і делікатно уникає відповідей на питання під час інтерв’ю.

У 2013-му у віці 42 років Мазур народила сина Артема. Батька свого первістка телеведуча ретельно приховує. Все, що вона розповіла про таємничого чоловіка — він не олігарх і не депутат. Також, за словами Мазур, вона виховує сина самостійно, тож можна зробити висновок, що на даний момент жінка розійшлася з батьком дитини.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Зірка ТСН декілька років тому показала фото Артема — хлопець обожнює кататися на самокаті та робити різні трюки. На даний момент це головне хобі підлітка. Мазур доволі рідко розповідає про свого сина, адже за її словами, у нього зараз такий вік, коли йому просто не хочеться фотографуватися та бути публічним, вона сама поважає це рішення хлопця. 

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Телеведуча також зізнавалася, що між нею та Артемом часом виникають суперечки, адже зараз він у доволі непростому віці, але Алла додає — вона була готова до цього періоду. Також вони разом обожнюють переглядати старі фотографії — син журналістам постійно згадує приємні моменти з дитинства, що приємно тішить його маму.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.