39-річна Світлана Лобода повернулася у рідний Ірпінь: як зустріли місцеві колишню мешканку москви

Світлана Лобода кілька років не проживала в Україні, проте співачка вирішила таки засудити дії рф та повернутися у рідне місто Ірпінь. Чи чекали там поп-діву?

Світлана Лобода. Ця яскрава зірка здобула шалену популярність в Україні. Її знали, як колишню віагрянку, допоки вона не вразила всіх сольною творчістю. Співачка обрала нестандартний стиль, де поп-музика змішалася з гламуром та нотками ретро. Втім, після 2014 року зірка вирішила, що їй краще буде жити у росії.

Проте, 24-те лютого кардинально змінило життя Світлани. Вона зайняла однозначну проукраїнську позицію, а зараз і взагалі повернулася до рідного Ірпеня. Знаменитість пройшлася такими кварталами, де будинки однозначно викликають сльози та щемливе почуття у грудях.

Артистку помітили на її рідному районі, який в Ірпені має назву “СМУ”. Він – один з тих, що найбільше постраждав від окупантів. Проте, рідної домівки Світлана так і не показала.

39-річна Світлана Лобода повернулася у рідний Ірпінь

Місцеві зраділи появі співачки. Діти кинулися обіймати Лободу, фотографуватися з нею. Підходили також і дорослі, які були здивовані візитом поп-діви. Зірку буквально не випускали з обіймів, а вона лише посміхалася у відповідь.

39-річна Світлана Лобода повернулася у рідний Ірпінь

Екс-віагрянка побачила також зруйнований міст у Романівці. Проте, невідомо, чи буде Світлана допомагати Ірпіню. Також співачка не розкриває подробиць про те, де зараз її мама. Нагадаємо, що Наталія Лобода була навіть депутатом малої батьківщини своєї доньки.

Нагадаємо, що поп-діва досі має громадянство України. Виховує також зірка двох донечок: Єву і Тільду. Про татка молодшої дитини не любить говорити.

Схожі статті