38-річна Катя Осадча показала фото з вагітним животом та замилувала мережу: Горбунов підтвердив плани на дочку

Катя Осадча у свої 38 років віртуозно поєднала роботу на телебаченні та материнство, довівши, що сучасна жінка може все. Та навіть після третьої дитини, ведуча не полишила планів на доньку.

Катя Осадча. Ця неймовірно талановита ведуча роки поклала для того, щоб стати справжньою суперзіркою. Проте, зірка не забула і про своє жіноче начало. У роки ранньої молодості вона вийшла заміж за політики Олега Поліщука. У 2022 році тодішня модель народила синочка Іллю.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Зараз хлопець – справжня надія та опора неньки. Та згодом у юнака з’явився братик Іванко. Карапуз прийшов у світ завдяки Юрію Горбунову у 2017 році. Мама дуже переживала, як старша дитина поставиться до крихітки, але Ілля вже тоді вразив її мудрістю та добротою свого серця.

Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею
Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею

Втім, на цьому сюрпризи долі не завершилися. У подружжя ведучих у 2021-му народжується ще один малюк. Хлопчика назвали Данилом, він – бажане і кохане немовля. Хоча й у певному плані його поява стала несподіванкою, адже його мама з татком думали, що буде дівчинка.

Катя не переставала ділитися фотографіями зі свого найбільш щасливого періоду у житті. Її світлини замилували мережу, а чоловік пообіцяв все ж таки попрацювати ще над появою сестрички Іллі, Вані та Данилу.

Нагадаємо, що про заміжжя з Юрієм Горбуновим Осадча оголосила лише у 2017 році, коли приховувати вагітність вже було неможливо. Пара і досі не зізнається щодо того, як познайомилася та закрутила роман. Проте, для багатьох ці ведучі є прикладом гармонійних стосунків та родинного щастя. Можливо доля усміхнеться зірками і нарешті вони будуть пестити свою маленьку принцесу.

Схожі статті