Злата Огнєвіч покинула Україну та прокоментувала своє рішення залишити Батьківщину: “Вирвалася на волю”

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч повідомила про своє місцеположення та розповіла про свої емоції у зв'язку з цим. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч навіть під час війни не сидить на місці. Артистка вже багато разів виїжджала за кордон, щоб зібрати гроші на благодійних концертах. Раніше вона робила це в Сполучених Штатах Америки, а тепер рушила у Європу.

Злата Огнєвіч покинула Україну та прокоментувала своє рішення залишити Батьківщину

Не так давно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з Відню, а також прокоментувала власні емоції від поїздки. Артистка зізналася, що постійно плакала та відчувала ніби вирвалася на волю. Варто відзначити, що співачка дуже важко переживає події, але евакуюватися відмовилася, підтримуючи співвітчизників, знаходячись в столиці.

Варто відзначити, що Огнєвіч ледве не вперше дозволила собі дати волю почуттям та показати свій реальний стан підписникам.

Нагадуємо, що не так давно Злата відвідала телеведучого Григорія Решетніка та розповіла йому про нові стосунки. Так, співачка не залишилася самотньою після розставання з Андрієм Задворним і можливо вже знаходиться у романі з чоловіком, який на даний момент захищає Україну. Артистка підкреслила, що з цим чоловіком у неї нічого немає, але Григорій не повірив, і не дарма, адже через цого руки пройшло багато сердець, що шукали кохання.

Злата Огнєвіч знову покинула Україну після повернення додому з Америки
Злата Огнєвіч знову покинула Україну та прокоментувала своє рішення залишити Батьківщину

У свою чергу Андрій Задворний продовжує залишатися холостяком і піклується здебільшого про свою маленьку донечку. Одне про одного зірки не згадують і ніби навмисне уникають обговорень про пережиті стосунки.

Схожі статті