Ольга Сумська зраджує чоловіку Віталію Борисюку? Зірка засвітилася під час “поцілунку” з іншим: “Любімка”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська показала себе з іншим чоловіком та сколихнула стосунками з ним. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вже багато років перебуває у шлюбі зі своїм другим чоловіком Віталієм Борисюком.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Ольга Сумська засвітилася в обіймах іншого чоловіка. Архівна світлина Ольги Сумської та Віталія Борисюка

У цьому союзі у пари були і злети, і падіння. Певний час преса навіть думала, що вони розлучаться. Однак актором вдалося налагодити свої стосунки і тепер вони нерозлучні. Але подражнити фантазію шанувальників вони собі все одно дозволяють.

Ольга Сумська засвітилася з іншим чоловіком

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з відомим українським фотографом. У кадрі вони тягнуть одне до одного губи, наче в поцілунку, а у дописі до фотографії Ольга Сумська назвала свого приятеля “любімкою”. Судячи з усього, Віталій Борисюк не проти подібних обіймів та прояву почуттів від своєї дружини до інших чоловіків.

Ольга Сумська засвітилася в обіймах іншого чоловіка. Скріншот особисто сторінки акторки

Варто відзначити, що 10 років тому Ольга Сумська поскандалила зі своїм чоловіком прямо на очах журналістах під час зйомки через питання преси стосовно дівчат, з якими актор проводив час, поки його дружина не бачила. Тоді ревнощі у парі були звичайною справою, але з плином часу, зіркові чоловік та дружина, вочевидь, прийшли до певного консенсусу.

Нагадуємо, що на початок війни Ольга Сумська евакуювалася з України до Італії, а її благовірний залишився під Києвом та допомагав переселенцям, як і його дружина на другому кінці континенту. Пара не часто контактувала, і вийшовши вдвох в ефір разом з журналістами, зізналася, що вперше побачилися за тривалий час. Однак емоції щастя від зустрічі приховати будо неможливо — обидві зірки сяяли.

Схожі статті