Всі обраниці Андрія Данилка від шкільного кохання до Інни Білоконь: скільки разів одружувався 48-річний артист

Андрій Данилко став надзвичайно популярним серед українців і далеко закордоном. Образ Сердючки настільки сподобався світу, що став легендою.

Андрій Данилко. Цей артист – справжній майстер свого жанру. Він майстерно перевтілюється в образ хвацької провідниці Сердючки та просто змушує вас заходитися від сміху.

У свої 48 років чоловік офіційно не мав шлюбу. Та вперше, у новому інтерв’юінтерв’ю телеканалу ICTV він розповів про головних жінок свого життя.

Першою слід відзначити маму. Її Андрій дуже тепло згадує та дякує, що у юності вона сприймала його таким, як є.

Мама Андрія Данилка

А ще була не проти відвідування творчих гуртків. Найбільшим страхом Данилка було втратити рідну людину. Про те, як пережив кончину неньки артист – дивіться у відео наших партнерів “Одна Минута”.

Втім, горе об’єднало його з іншою, не менш важливою для нього особою: сестрою.

Мама Андрія Данилка та його сестра Галина

Галина Гришко, за словами артиста, була з ним у тривалій сварці. Доходило до того, що Андрій знімав собі номер у готелі, коли приїздив до рідні. Проте, стосунки таки налагодилися.

Шкільне кохання, Геля та Інна Білоконь

Вперше Андрій закохався у школі. Дівчину звали Анна Сердюк. Вона надихала юнака на творчість. Через багато років зірка зізнається, що “Сердючка” – похідне від прізвища тієї дівчини.

Тривалий час підозрювали Данилка у романі з акторкою, яка виступала під псевдонімом “Геля”. Радмила Щоголева була у житті знаменитості на початку його творчого шляху.

Андрій Данилко та Геля (“СВ-шоу”)

Проте, справжній успіх прийшов до Андрія з приходом Інни Білоконь. Це з нею він об’їздив сотні корпоративів та відіграв купу весіль.

Андрій Данилко з Інною Білоконь

Пару зірок досі підозрюють у романі, адже Данилко не соромиться привселюдно обіймати та навіть цілувати заміжню жінку. Та в Інни вже давно є власна родина, доросла донька.

spot_img

Схожі статті