47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж: пропозиція руки та серця була дуже скромною

Павло Костіцин - завидний наречений. Чоловіка давно вже сватають за Надію Матвєєву. Невже весіллю таки бути? Дізнайтеся все про їхній союз у матеріалі.

Павло Костіцин та Надія Матвєєва – справжні зірки телеканалу “СТБ”. Вони отримали всю прихильність фанатів завдяки проєктам “Битва екстрасенсів” і “Все буде добре”. Передачі зі знаменитостями дивилися цілими поколіннями ввечері вдома.

47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж

Зірки здаються дуже різними за характерами. Надя – привітна, щира, відкрита. Екстраверт, одним словом. Павло ж ідеально підходить по своїй енергетиці містичний програмі. Глядачі бачать у ньому справжнього інтелектуала. Та чи не правда, що протилежності притягуються?

Коли планують одружитися Костіцин і Матвєєва?

Пропозиція руки та серця прозвучала в ефірі “Все буде смачно” у 2016-му році. У ході приготування страви, Надя м’яко натякнула Павлові, що він міг би бути дуже гарним чоловіком та головою родини:

“Паша, ти – той чоловік, який міг би ощасливити дівчину – сказала телеведуча під час зйомок. – Ти – гарний, розумний, у тебе чудове почуття гумору…”

Костіцин враз зрозумів весь сенс слів своєї колеги по телеканалу. Ведучий запропонував одружитися Матвєєвій.

47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж

Вся знімальна група була ошелешена такими словами, але зірки одразу повідомили, що це був лише жарт. Щоправда, повірити у серйозність намірів таки можна було: знаменитостей часто бачили разом на світських вечірніх заходах.

Нагадаємо, що у житті зірки “Все буде добре” було вже два шлюби. Павло давно холостякує, але не приховує, що вже три роки зустрічається з дівчиною.

Схожі статті