У Єгора Гордєєва з’явився серйозний конкурент: Юрій Горбунов посунув колегу і зайняв місце у “Сніданку з 1+1”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов знову повертається на екрани, але не на розважальні шоу, а в більш інформаційну сферу. Зірка з'являтиметься в ранкових ефірах.

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов з початком війни втратив роботу, адже в ефірах більше не з’являються розважальні шоу, так як не являються актуальними та доречними. Етичне питання також грає велику роль.

Юрій розуміє всю серйозність питання і навіть не намагається розважати публіку. Натомість постає питання, як же заробляє журналіст.

Юрій Горбунов посунув Єгора Гордєєва і зайняв місце у “Сніданку з 1+1”

Судячи з усього, у зірки дійсно сталася фінансова криза, адже якимось чином йому вдалося влаштуватися у ранкову програму “Сніданок з 1+1”. І це не дивлячись на те, що впринципі команда повністю укомплектована. З іншої сторони, такий професіонал, як Юрій Горбунов, який розпочинав свою кар’єру з ранкових ефірів, точно не заважатиме своїм колегам і зможе скласти їм достойну компанію.

Так, про те, що Юрій Горбунов приєднується до колективу ранкового шоу “Сніданок з 1+1” стало відомо з офіційної сторінки програми соціальній мережі Instagram. Власне, підписники акаунту вже могли побачити, як Юрій виглядає у студії поруч зі своїми новими колегами.

Нагадуємо, що Катерина Осадча також вибула з телебачення через рід діяльності, але швидко знайшла дорогу назад. Телеведуча влаштувала пошук зниклих на війні і успішно знаходить загублених рідних та друзів. Також Катерина нещодавно поїхала до Амстердаму на благодійний фестиваль.

Не дивлячись на всі складнощі, адже пара виховує двох маленьких дітей і дуже занепокоєна безпекою своєї сім’ї, обидва роблять усе можливе, щоб не тільки наблизити перемогу України, але й зменшити свої статки. Юрій Горбунов та Катерина Осадча завжди у діла.

Схожі статті