Марічка Падалко живе на роботі? У мережі показали, як зірка ночує на палетах з ковдрами на студії телеканалу

Марічка Падалко стала справжньою улюбленицею українського глядача. Ведуча показала, що тепер її життя склалося так, що у ньому - суцільна робота.

Марічка Падалко. Героїня цього матеріалу – популярна зірка телеканалу “1+1”. Вона роками працювала над своїм образом та стала справжнім професіоналом. Ні декрет, ні весілля не відволічуть ведучу від улюбленої роботи.

Марічка Падалко розповіла, чому наважилася на поповнення у родині після народження трьох дітей
Марічка Падалко живе на роботі?

Зірка навіть нині працює над новинами, попри всі повітряні тривоги у столиці. Колега знаменитості показала, як відбувається типовий день на студії. Падалко зробила собі репост у сторіз.

Коли по Києву звучить сирена, працівники спускаються у спеціальне сховище. Щоб дочекатися повідомлення про відбій тривоги більш комфортно, колеги нагородили собі дерев’яні палети, а на них розмістили матраси. Так є можливість не лише пересидіти неспокійний час, але й відпочити від навантаження у роботі з новинами.

Марічка Падалко живе на роботі?

Дівчата всі між собою гарно спілкуються, обмінюються жартами. Виявляється, дехто навіть лишається на роботі під ранок. Річ у тім, що комендантська година стартує у Києві досить рано: о 23-й годині. Переміщатися містом дозволено лише з 5-ї ранку.

Та Марічка Падалко жодного разу не скаржилася на умови, які надає телеканал. Зірка завжди відзначалася простою характеру: разом з коханим Єгором Соболєвим, вона активно подорожувала українськими курортами замість закордонних готелей.

Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв прокляв своїх батьків з росії
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що на телеканалі “1+1” ведуча працює з 2002 року. Спершу вона займалася спортивними новинами, а потім їй запропонували вести недільну програму “Сніданок+” разом з Юрієм Горбуновим.

Схожі статті