Молода дружина Віктора Павліка розповіла, що буде працювати у магазині: чому радикально змінила професію?

Катя Репяхова з малих років знала, що завжди буде старатися поліпшувати свій рівень життя. З юних років вона працювала на серйозних посадах, але тепер у її житті зміни.

Катерина Репяхова працює майже всю свою молодість. Вона побачила столичне життя вже бувши студенткою. Юна дівчина зі сходу України пообіцяла собі старатися вийти на новий рівень та досягти успіху.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Молода дружина Віктора Павліка розповіла, що буде працювати у магазині

Вона бачила розвиток себе як професіонала у сфері шоу-бізнесу. Починала працювати з Дмитром Карпачовим. Пізніше до себе у команду її забрав Віктор Павлік. Доля розпорядилася так, що музикант одружився зі своєю концертною директоркою.

Та, схоже, Катя не збирається зупинятися на досягнутому. Попри серйозну посаду, вона вирішила зайнятися власним бізнесом. Зірка Інстаграму повідала у себе у сторіз про те, що вона планує створити свій онлайн-магазин.

“Ну,  одразу про другий проєкт. Я відкриваю онлайн-магазин”, – написала білявка та додала: “Все заради мого серденька”, – показуючи світлину синочка Михайлика.

Репяхова вже рік, як матуся. День народження свого синочка вона відзначає пишніше, ніж свій власний, хоча її особисте свято передує іменинам малюка.

Первісток Віктора Павліка пережив вже чимало пригод: спершу разом з матусею він багато подорожував, а згодом пережив справжню евакуацію. Коли у Києві стало небезпечно, він відправився на захід України, а там перетинав кордон та летів до Ізраїлю. У Катерини там проживають родичі.

Нагадаємо, подружжя уклало шлюб у 2020-му році. Більше про романтичну історію музиканта та своєї директорки дивіться у відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.