Андрій Данилко відгуляв весілля та показав наречену: ошатно вбрався, щоб відповідати новоспеченій дружині

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу кадрами, які були зроблені на пишному весіллі. Хто наречена та до чого тут артист, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко створив для себе вельми успішне амплуа, яке допомагає його слухачам впоратися навіть з найтемнішими часами, адже одна з найсильніших озброєнь — це сміх.

Вірка Сердючка вже понад 20 років є частиною культури українців, і встигла стати популярною не тільки на території своєї батьківщини, але і далеко за її межами. Власне кажучи, Андрія Данилка з нетерпінням чекають і в Європі, і в Сполучених Штатах Америки. Втім, в Україні він також користується неабиякою популярністю на приватних заходах. Зокрема це стосується весіль, які у якості корпоративів для Данилка лідують.

Андрій Данилко відгуляв весілля та показав наречену

Андрій Данилко відгуляв весілля та показав наречену

Минулого року Андрій Данилко вельми часто давав концерти саме для молодят та їхніх гостей. Вірка Сердючка ніколи не публікує кадрів з подібних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але замість нього це роблять його вірні фанати, які, якщо не запрошують його на власні свята, то дуже уважно спостерігають за його діяльністю і одразу ж поширюють нові знімки з корпоративів.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко відгуляв весілля та показав наречену

На одному з таких Андрій Данилко нещодавно і засвітився. Звісно, це було задовго до війни. Пишне весілля було відгуляно гучно та з прекрасним настроєм. Під Вірку Сердючку танцювали майже усі, адже неможливо всидіти на стільці, поки запалює весела провідниця.

Андрій Данилко та Інна Білоконь відгуляли гучне весілля
Андрій Данилко відгуляв весілля та показав наречену

Захоплені гості активно робили фотографії, тож про веселощі, які подарував Андрій Данилко слухачам стало відомо одразу. Особливу увагу варто приділити нареченій, яка виглядала просто неймовірно, і безперечно витратила на свій образ купу часу.

Схожі статті