Бідна Лора: як виглядає екс-дружина Павліка, у якої коханка відбила чоловіка, забрала квартиру і засудила

Знаменитий український співак декілька років тому покинув свою дружину Лору та зв'язав своє життя з іншою. Та чого це коштувало йому та його сім'ї?

Віктор Франкович одружувався чотири рази. З третьоюдружиною Лорою він перебував у шлюбі досить довго. Втім близько 6 років тому він познайомився з дівчиною, яка стала його концертною директоркою, а невдовзі і його коханою.

Будучи одруженим, Віктор Франкович закрутив роман. Про розлучення навіть мови не йшло, адже в артиста був хворий на саркому син. Врешті-решт, хвороба, з якою боролася родина забрала життя молодого хлопця. Після цього зірка поклав край своєму шлюбу та взяв у дружини молоду Катю.

Як виглядає екс-дружина Павліка

Як виглядає екс-дружина Павліка

Чоловік обіцяв Ларисі Созаєвій, що залишить її квартиру, яка була взята кредит, адже вона була неймовірно важлива для неї: в приміщенні була кімната, яка належала покійному сину Павлу. Однак свою обіцянку він стримати не зміг.

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як ридає у вбиральні
Як виглядає екс-дружина Павліка

У його новій родині народився маленький синочок Михайло, були потрібні гроші, а утримувати величезну квартиру самотужки Лариса не могла. Віктор Франкович відмовився виплачувати і кредит, і комунальні послуги.

Лариса влаштувала сцену через втрату домівки і почала публічно цькувати Катю. Тоді новій дружині Віктора Франковича урвався терпець і вона вирішила пригадати Ларисі усі образливі висловлювання, яка та адресувала за увесь час, який Катя була разом з Павліком. Справа дійшла до суду. Катя зібрала усі докази та створила позов на колишню дружину свого чоловіка.

Увесь цей час Віктор Павлік намагався абстрагуватись від публічного скандалу, але був вимушений попросити у Лариси, щоб вона припинила привселюдно ображати його нову дружину.

Схожі статті