Густі брови на півобличчя: єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу – гени наздогнали

Єдина донька співачки Ані Лорак успадкувала від свого батька Мурата Налчаджиоглу турецькі гени, які видно здалеку. Дівчинка росте його жіночою копією.

До Софії Налчаджиоглу завжди було прикуто багато уваги, адже вона зіркова дитина зіркової матері Ані Лорак. Дівчинка народилася у шлюбі співачки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який нагородив дитину східними генами.

Зовнішність доньки Лорак завжди викликала бурхливі обговорення в мережі. Важко сперечатися з тим, що більшість рис обличчя Соні передалися від тата. З кожним роком її дорослішання це стає все помітнішим.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Так, поки Кароліна відмовчується з приводу війни в Україні та взагалі не з’являється в інформаційному просторі, її колишній чоловік Мурат багато часу проводить з дочкою в Туречичні. Спільні фото з нею Налчаджиоглу публікує в Інстаграмі.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Коментатори всі як один пишуть, що Софія росте його копією, на маму не схожа, а її родзинкою є густі чорні брови.

Нагадаємо, Ані Лорак вийшла заміж за Мурата Налчаджиоглу у 2009 році. На весіллі артистка змінила три сукні, з однієї з яких зробила собі покривало. У 2011-му закохані стали батьками дівчинки, а у 2019-му вони офіційно розлучилися.

Єдину доньку Ані Лорак Софію Налчаджиоглу з 11-річчям привітав Мурат
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Своє особисте життя після розставання з Кароліною Мурат вже налагодив. Він заручений і готується піти під вінець з молодою візажисткою Лілією Реус, у якої також є дитина від попередніх стосунків. Майбутня дружина Налчаджиоглу легко знайшла спільну мову з падчеркою Софією – нещодавно вони усі разом відпочивали на курорті.

Детальніше про історію кохання турка і суперниці Лорак в наступному відео:

Схожі статті