Камалія вся в сльозах зізналася, що покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура: “Бо я вже не можу”

Відома українська співачка Камалія зізналася, чому повернулася до України без свого чоловіка Мохаммада Захура та дітей. Усі деталі в нашій статті.

Знаменита українська співачка Камалія на початку війни знаходилася на території України. Не дивлячись на те, що її чоловік та донька евакуювалися, артистка до останнього не хотіла покидати Київ. Але небезпека для життя все ж таки змусила її переглянути свої плани.

Як говорить співачка, її чоловік попросив її подумати про дітей і саме так вмовив її виїхати закордон. Декілька місяців родина проживала у будинку старших дітей Мохаммада Тані та Армана. Однак зірка неодноразово зізнавалася, що окрім них в будинку були й інші біженці, тому про комфорт і мови не йде.

Камалія вся в сльозах зізналася, що покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Однак, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, з якого стало зрозуміло, що зірка повернулася додому. Вона покинула свого чоловіка та дітей, щоб знову побачитися з улюбленою столицею.

“Я все одно приїхала, бо я вже не можу. В мене душа болить, в мене серце болить. Я дуже на короткий час тут, знаєте? Дуже короткий! І мені дуже хочеться багато чого встигнути зробити”

Зірка зізналася, що вона дуже скучила за своєю мамою та родичами, хотіла б побачити батька, а ще дуже хоче зустрітися зі своїми улюбленцями, яких в неї дуже багато. Зокрема мова йде про коней, деякі з яких серйозно поранені.

Співачка розповіла, що хотіла переправити їх у Бельгію, але ветеринар, який їх оперував, заявив, що вони не зможуть пережити переїзду, адже дуже слабкі. Нагадуємо, що на початку війни, Камалія попрощалася з деякими зі своїх улюбленців — вони загинули у Бучі.

Однак, її поїздка буде дуже короткою і про це вона одразу ж попередила. Можна сказати, що, Камалія повернулася, щоб заспокоїти душу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.