Тіну Кароль помітили в обіймах чоловіка, який молодший за неї на 15 років: хто полонив серце поп-діви?

Знаменита українська співачка Тіна Кароль була помічена в обіймах іншого відомого виконавця Wellboy, який нещодавно зізнавався, що не спілкується з поп-дівою.

Відома українська співачка Тіна Кароль півроку тому потрапила у гучний скандал через національний відбір. Тоді її підопічний Wellboy проходив конкурс, щоб потрапити на Євробачення. Преса дізналася, що поп-діва доклала руку до розвитку його кар’єри і має пряме відношення до продюсера хлопця. Тоді ж серед аудиторії почали ходити чутки, нібито зірка збирається просувати свого протеже.

Скандал був настільки гучним, що його не змогли заглушити ні завірення Тіни про те, що вона буде безпристрасною, ні намагання Wellboy довести, що ніякого блату в нього на національному відборі немає. Годі й казати, що тоді шанси музиканта зменшилися майже вдвоє.

Тіну Кароль помітили в обіймах чоловіка, який молодший за неї на 15 років

Згодом хлопець відвідав інтерв’ю журналіста Слави Дьоміна, в якому розповів, що вони не спілкуються з Кароль. Мовляв, вона дала грошей йому на перший кліп, але вони не зі зідзвонюються і взагалі не спілкуються. Однак, частку доходу від його концертів вона має, але значно меншу, ніж продюсер Бардаш.

А нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, яка дещо спростовує заяву Wellboy про те, що він не спілкується з зіркою. Знаменитості обіймалися та позували для фотографа.

У дописі до публікації Тіна Кароль подякувала підопічному за те, що вони пережили разом, а також віддала належне організаторам заходу. Варто відмітити, що мова йде про благочинний концерт, у якому обидва взяли активну участь. Чи це перша їхня зустріч, невідомо, адже після скандалу зірки однозначно намагаються приховати свої реальні взаємини.

Схожі статті