Діти українських зірок вражають патріотизмом: дочка Бєднякова виконала “Ой у лузі”, а дочка Полякової – гімн

Не тільки знаменитості намагаються підтримати бойовий дух своїх співвітчизників під час війни, але і зіркові діти також докладають зусиль у цій нелегкій справі.

Відомі українські виконавці з початку війни здебільшого розгубилися та з завмиранням чекали, коли ж все закінчиться. Та з часом довелося визнати той факт, що війна просто так не пройде і доведеться докладати зусилля, щоб наблизити допомогу.

Одним з перших, хто знайшов спосіб підняти моральний дуж своїх співвітчизників був Андрій Хливнюк. Чоловік виконав гімн січових стрільців та став відомим на увесь світ. Ролик розповсюдився та став трендом. Не тільки українці почали співати разом з лідером “Бумбоксу”, але й іноземці.

Тепер же не тільки зірки співають патріотичні пісні для своїх слухачів, але і їхні діти.

Дочка Андрія Бєднякова

Дочка відомого українського телеведучого Ксенія стала відомою на всю мережу також завдяки гімну січових стрільців. Відео з її виконанням з’явилося на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм. Не варто і казати, як сильно фанатам Андрія сподобався виступ його донечки.

Дочка Олі Полякової

Молодша донька Олі Полякової Аліса також здивувала шанувальників мами, виконавши гімн України. Звісно, бездоганно заспівати його у дівчинки не вийшло, але вона з головою компенсувала це емоційністю та щирістю, з якою виконала гімн на камеру. Варто відзначити, що старша донька Олі Марія також намагалася підтримати шанувальників патріотичними композиціями, але такого відгуку від аудиторії не отримала.

Серед невідомих маленьких українців також є багато діток, які вразили користувачів подібними піснями, як наприклад, маленький Лео.

Схожі статті