Олега Винника помітили у Європі: Головний вовк країни із задоволенням гуляв недешевими ресторанами (ФОТО)

Для багатьох фанатів творчості Олега Винника досі лишається загадкою: де зараз знаходиться Головний вовк країни зі своєю дружиною. Невже таки полишив Батьківщину у скрутний час?

Олег Винник і Таїсія Сватко могли б претендувати на звання найбільш загадкових зірок нашої естради. Якщо на початку війни артист активно робив публікації проти агресора, закликав до миру, то тепер на його сторінці в Інстаграмі суцільна тиша.

Олег Винник
Олега Винника помітили у Європі

Проте, нещодавно спливли світлини співака в Австрії. Олег із задоволенням прогулюється велосипедом на фоні теплоходного круїзу, куштує місцеву національну страву – шнітцель та насолоджується життям.

Знаменитий чоловік не приховує, що він почувається щасливим. Лише Таюне не вистачає на світлинах.

Та, якщо ви подумали, що Олег Винник дозволив собі у скрутний для країни час піти у відпустку, то слід звернути увагу на дату публікації цих фото. Вони були зроблені у 2019 році, коли ще ніхто і не міг подумати, що в Україні буде повномасштабна війна.

Де насправді зараз Олег Винник?

Фанатам співака слід розгадати справжню загадку, адже артист взагалі не подає жодної інформації про себе. Припускається, що він міг поїхати разом з дружиною до Німеччини.

Річ у тім, що Олег багато років там працював, здобув популярність, а, якщо вірити пліткам, навіть має там дорослого сина. Хлопця звати Юліан Винник. Проте, сам зірковий татко не підтвердив цю інформацію.

Нагадаємо, що Головний вовк країни ймовірно одружений з Таюне, своєю бек-вокалісткою. Дізнайтеся про його життя більше у відео наших партнерів “Одна минута”:

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.