Як виглядає перший чоловік Софії Ротару, з яким вона порвала заради Євдокименко: хотіла піти під вінець

Знаменита українська співачка Софія Ротару багато років тому перебувала у стосунках з іншим чоловіком, якого зустріла перед шлюбом з Анатолієм Євдокименко.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару 20 років прожила у шлюбі зі своїм чоловіком та продюсером Анатолієм Євдокименко. Втрата була непоправна, коли благовірний артистки пішов з життя через повторний інсульт. Шанувальники зірки вважали, що вона вже не наважиться повернутися на сцену, адже все залежало від її обранця. Втім, ініціативу перехопив єдиний син артистки Руслан Євдокименко і навіть зміг змінити її репертуар, який суттєво вплинув на доходи.

Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

Анатолія вважають єдиним коханим Софії Михайлівни, і тільки найвідданіші фанати співачки знають, що в її житті був інший, який імовірно був непросто коханим, а цивільним чоловіком.

Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

Цією людиною був Володимир Івасюк, який зміг подарувати Ротару декілька безсмертних хітів. Пліткують, що пара не узаконила свої стосунки, тому мова йде саме про цивільний шлюб. Говорили навіть і про те, що у Володимира та Софії народилася спільна дитина. Мовляв, дівчинку приховували від фанатів, та коли дитину викрали злочинці, тримвтм в таємниці факт її наявності стало неможливо.

Софія Михайлівна поспішила спростувати цю новину. Вона заявила, що викрали Руслана, а не таємну дочку. Тим не менш, про Володимира Івасюка вона не сказала ані слова і не спростовувала чуток про їхній роман.

Софія Ротару в молодості на початку творчої кар'єри
Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

Варто відзначити, що преса схиляється до думки про шлюб Софії Михайлівни та Володимира Івасюка завдяки численним архівними кадрам, на яких знаменитості постійно проводять час разом. Головною думкою цього розслідування було те, що неймовірна кількість фотографій так чи інакше говорить про близькі стосунки.

Схожі статті