Руслана Лижичко заявила про продовження роду та приймає привітання: у родину прийшло справжнє свято

Відома українська співачка Руслана Лижичко привітала українців з традиційним святом та вказала на його зв'язок з продовженням роду. Усі деталі в статті.

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко не відпускає тематики поповнення в родині та продовження роду. Ще минулого року вона схвилювала мережу своєю заявою про те, що скоро стане мамою. Глядачі не знали, як на це реагувати, адже зірка не сказала, що вагітна, але зазначила, що стане мамою. Коли ж це мало статися, вона не уточнювала.

Як виглядає та чим займається чоловік Руслани Лижичко
Руслана Лижичко заявила про продовження роду та приймає привітання

Згодом у своєму інтерв’ю вона зізналася, що не вагітна, а просто анонсувала своє пристрасне бажання народити дитину. Її чоловік не розділив наміру розповісти про це всій країні і не схвалив рішення Руслани.

Руслана Лижичко заявила про продовження роду та приймає привітання

Однак, ні завагітніти, ні народити дитину Лижичко не встигла, адже почалася повномасштабна війна в Україні. Усі свої сили вона знову спрямувала на те, щоб дарувати свою музику захисникам та переселенцям.

Ця діяльність для Лижичко вельми знайома, адже подібним вона займалась у 2014 році. Власне, тоді ж вона також говорила про можливе поповнення в родині, але плани артистки перервалися війною.

А нещодавно вона знову заінтригувала аудиторію, але на цей раз вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання зі святом Івана Купала. Руслана постала перед своїми шанувальниками у розкішній вишиванці, а в дописі до відео зазначила, що це свято пов’язане з традицією продовження роду.

Її ролик одразу ж знайшов відгук серед користувачів мережі, які почали вітати артистку у відповідь.

Варто відмітити, що вік артистки вже ставить під сумнів її можливість самостійно народити малюка, однак вона не втрачає надії.

Схожі статті