Як Тіна Кароль виглядала у молодості: у мережі спливло рідкісне фото Тетяни Ліберман — майбутньої поп-діви

Тіна Кароль, як і всі жінки обожнює змінюватися та вносити у свій образ нові деталі. Втім, як виглядала артистка у ранній молодості, коли ще тільки починала свій шлях?

Тіна Кароль нині стала настільки популярною, що її знають від Києва до Токіо. Співачка нині не лише співає, а й проявляє себе, як громадська активістка. На початку війни вона опинилася закордоном. Проте, навіть на чужині не стала сидіти склавши руку: виходила на мітинги, займалася благодійністю.

Та чи могла вона уявити на початку творчого шляху, що її життя буде саме таким?

Шлях від Тетяни до Тіни

Ще у дитинстві Таня Ліберман знала, що буде співачкою. Разом з мамою, по-секрету від тата, вони їздили різними конкурсами. Коли настав час після школи обирати майбутню професію, дівчина знала, що поїде вступати до музичного навчального закладу. Згодом її сценічний псевдонім пропише у паспорті, як справжнє ПІБ.

Тоді вона навіть не уявляла, що стане справжньою легендою. Вона неохоче показує світлини тих часів, адже багато років працювала над образом. Проте, на фан-сторінці Тіни в Інстаграмі з’явилося фото молодих років зірки.

Видно, що Кароль від природи має унікальний блонд та точену фігуру.

Артистка і досі тримає себе у формі. Після пологів, стресу від хвороби Євгена Огіра вона значно округлилася, але взяла себе в руки та почала займатися спортом. Тіна завжди наголошує, що веде здоровий спосіб життя, пробує себе у медитаціях, східній філософії. Її неможливо побачити із келихом у руках або за іншим недоречним дозвіллям.

Тіна Кароль вразила неочікуваним вчинком
Як Тіна Кароль виглядала у молодості

Нагадаємо, що поп-діва не збирається зупинятися на досягнутому. Співачка, окрім кар’єри, мріє ще й про велику родину. За кого хоче вийти заміж та від кого прагне народити доньку? Про все ви дізнаєтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті