Наречена Мурата Налчаджиоглу показала їхнє сімейне гніздечко: розкіш, яка тепер не по кишені Ані Лорак

Наречена знаменитого турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, який колись був чоловіком Ані Лорак, вперше показала, де вони живуть в столиці.

Знаменитий україно-турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який декілька років тому розлучився з Ані Лорак, активно будує своє особисте життя, і минулого року запропонував одружитися своїй новій коханій. Дівчина Лілія, як вважають фанати співачки, неймовірно на неї схожа.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала їхнє сімейне гніздечко

Коли розпочалася війна, зіркова пара робила усе можливе, щоб допомогти вимушеним переселенцям. Вони переправляли людей за кордон, але в якийсь момент вирішили, що пора рушати до Туреччини. Там вони перебували декілька місяців, а нещодавно вирішили повернутися.

Лілія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію їхньої квартири в Києві, і заявила, що вони нарешті вдома. Варто відмітити, що це вперше в мережі з’явився кадр зсередини житла бізнесмена, і варто відмітити, що влаштувався він вельми добре.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала їхнє сімейне гніздечко

Чого не скажеш про його колишню дружину Ані Лорак, яка ще рік тому мала розкішний особняк у Підмосков’ї, а зараз вимушена ховатися за кордоном. А вся справа в тому, що замість того, щоб підтримати свою батьківщину, Кароліна мовчала, але схвалити війну також не змогла, тому зібрала речі доньку і вирушила закордон. Через цькування в мережі їй довелося видалити свою особисту сторінку в Інстаграм. Ніхто не знає, де переховується знаменитість та чим займається.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала їхнє сімейне гніздечко

Подейкують, що справа її зовсім кепські, і вона втрачає великі гроші. Можливо саме тому вона відправила свою єдину дочку Софію у гості до її батька. Мабуть вперше в житті дівчинка декілька тижнів перебувала в Туреччині.

Схожі статті