Оксана Марченко не може закрити очі, а Тоня Матвієнко помітно роздобріла: як українські зірки переносять війну

Не всім знаменитостям вдається переживати війну без збитків для себе. Деякі українські зірки втратили здоров'я, переживаючи не найкращі часи.

Не всі українські зірки змогли зберегти своє здоров’я під час війни. Сильний стрес та виснажливі події відображаються на всіх нас. Однак, дехто навіть зовнішні не зміг приховати той факт, що війна стала для нього ударом.

Потап

Більше всіх глядачів вразив Потап. Одного дня чоловік просто вийшов на зв’язок з обличчям, яке було наполовину паралізоване. Продюсер не міг ні говорити, ні співати. Олексій зізнався, що справа в тому, що він засудив лицевий нерв, і вочевидь довів справу до критичної точки, адже його вигляд серйозно налякав шанувальників.

Оксана Марченко

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Як українські зірки переносять війну

Оксана Марченко на співчуття, які отримав Потап, могла не розраховувати. Після того, як знаменитість ганебно втекла з України, а її чоловіка Віктора Медведчука затримали після втечі з-під домашнього арешту, вона створила відеозвернення, на якому постала у жахливому стані. Телеведуча не могла закрити очі, а все обличчя було ніби знерухомлене. Подейкували, що це результати невдалої пластичної операції.

Тоня Матвієнко

Як українські зірки переносять війну

Вочевидь, Тоня Матвієнко свій сильний стрес заїдала. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому помітно, що зірка роздобріла.

Варто відзначити, що вона не єдина знаменитість, яка не змогла впоратися з моральним тиском. Так, Ольга Мартиновська жалілася, що набрала зайвих три кілограми, Настя Каменських більшає на очах, а Лілія Ребрик, здавалося, точно не відповідає розмірам свого гардеробу.

Та на щастя, робота в тренажерному залі може ви швидко виправити ситуацію.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна виступила у соцмережах та засудила росіян
Як українські зірки переносять війну

Телеведуча напроти пожалілася, що почала безконтрольно втрачати вагу. Раніше в неї була проблема з зайвими кілограмами, тепер же зірка переживає, як зупинити схуднення.

Схожі статті