Що відомо про чорнявого зятя Олі Фреймут: неслов’янської вроди хлопець міцно тримається за дочку ревізорки

Оля Фреймут виховала справжню завидну наречену Злату. Дівчина живе у Штатах і вже має бойфренда, який виглядає дуже контрастно на фоні українки.

Оля Фреймут. Ця яскрава білявка заслужила репутацію вельми суворої жінки, яка не боїться навіть кремезних чоловіків. У програмі “Ревізор” вона пройшла і Крим, і Рим, довівши сталевість характеру.

Та поза камерами ведуча перетворюється на люблячу маму. Першу дитину зірка народила від британського підданого. Проте, дівчинку назвала традиційним українським ім’ям Златою. Нині вона справжня наречена: доросла, вродлива та інтелектуально обдарована. Ревізорка відправила свою дочку у США, адже бажає, щоб вона отримала найкращу освіту.

Що відомо про чорнявого зятя Олі Фреймут

Втім, там Злата живе повноцінним життям типового підлітка. Вона веде соціальні мережі, мандрує з друзями, а ще вже має амурну історію. Хлопець, схоже, місцевий. Його зовнішність викликала бурхливе обговорення у прихильників дочки Фреймут в Instagram. У коментарях написали:

  • “Шістнадцять??? Куди дивляться ваші батьки?”
  • “Жах, років 40 даси”
  • “Мексиканець”
Що відомо про чорнявого зятя Олі Фреймут

Тим не менш, Злата не соромиться ні свого хлопця, ні критики зовнішності. Її коханого звати Оскар. Він має не так багато світлин у мережі, але, судячи зі сторінки в Instagram, любить подорожувати. Також його неможливо побачити з келихом у руці, як і панянку Мітчелл.

Сама ж Оля Фреймут не коментує стосунки своєї старшої доньки. Вона також не хоче обговорювати нескромні світлини дівчини. Ведуча вважає, що кожен має право на своє особисте життя.

Нагадаємо, що екс-ведуча програми “Ревізор” має двох молодших діток. Живе знаменитість у шлюбі з Володимиром Локотком. Зірка вважає, що це її справжнє кохання.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.