Андрій Данилко вперше розповів про свій роман з мамою Сердючки Білоконь: був коханцем заміжньої жінки?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко роками приховував, що насправді відбувається між ним та Інною Білоконь. Принаймні так вважають його фанати.

Відомий український виконавець Андрій Данилко багато років дружить зі своєю партнеркою, яка виконує роль мами Вєрки Сердючки, Інною Білоконь. Зірки запевняють, що між ними нічого більшого, ніж дружба немає. І, мабуть, шанувальники повірили б в цьому, якби не численні знімки, на яких знаменитості цілуються, обіймаються, йдуть за руку по місту, тощо. Зазвичай така поведінка свідчить про таємний роман.

Андрій Данилко вперше розповів про свій роман з Інною Білоконь

Андрій Данилко в інтерв'ю проговорився про роман з Інною Білоконь
Андрій Данилко вперше розповів про свій роман з Інною Білоконь

Але правда полягає в тому, що Інна багато років заміжня, і в щасливому шлюбі виховала двох дітей. Разом з чоловіком Олегом вона живе у Полтаві, і начебто ніколи не давала інших приводів вважати, що з Данилко в неї дещо більше ніж дружба та співпраця. А відкидати імовірність взаємного піару не можна.

Та одного разу Андрій Данилко все ж таки сів в калюжу через Інну. Завітавши на інтерв’ю до слави Дьоміна, знаменитість проговорився про те, що в нього були любовні стосунки з партнеркою. Сталося це під час рубрики “Збреши мені”.

Варто відзначити, що Андрій одразу ж пошкодував про те, що сказав. Однак, спростовувати свої слова не поквапився, але ще пригадав, як вони з Інною познайомилися, та які емоції мали по відношенню одне до одного.

Нагадуємо, що декілька років тому мережу сколихнула фотографія, на якій Андрій Данилко та Інна Білоконь цілуються в губи, сидячи на бордюрі біля готелю за кордоном. Зірки так і не дали жодних коментарів щодо свого рандеву, але після цього у глядачів не залишилося і сумнівів про те, що у Інни та Андрія роман.

Схожі статті