Оля Цибульська розповіла у сльозах про втрату на війні близького серцю чоловіка: “Дякую за твій подвиг” (ФОТО)

Оля Цибульська ошелешила всіх новиною про прощання з чоловіком, який багато для неї значив. Захисник багато зробив для самої співачки та її батьків.

Оля Цибульська завжди відзначалася поміж усіх знаменитостей своєю щирістю та відкритістю. Втім, ділиться зірки не лише позитивним і креативним контентом, а й своїми власними переживаннями. Сьогодні, 18 липня, співачка повідомила про втрату дуже близької людини — Каріма Гуламова.

Оля Цибульська запускає шоу не для дітей, а для повнолітніх
Оля Цибульська розповіла у сльозах про втрату

Ким був Карім Гуламов Ользі Цибуьській?

Ведучий, за яким сумує дуже сильно Цибульська запам’ятався глядачам завдяки своїй роботі на телеканалі “М2”. Він працював із музичною програмою, вів хіт-парад. Як повідомляється у мережі, популярний чоловік вступив до лав ЗСУ у перші дні війни. Проте, зла доля не дала йому дожити до свого 35-го Дня народження всього 9 днів. Сам Карім родом з Ірпеня.

Оля ж зворушливо згадала, як Гуламов допомагав її батькам полишити зелений пригород столиці, яке попало під дуло загарбників.

“Дякую за допомогу у врятуванні батьків з Ірпеня, за твої прохання “посміхайся квітка, бо даєш мені сил…” Я чекаю тебе з борщем досі. Я обіцяла приготувати на всіх твоїх хлопців і обійматись, коли повернешся”, — написала співачка.

До свого колеги по телебаченню зірка звертається дуже тепло, називає своїм другом та присвячує такі слова:

“Моє серце на шматки. Я не хочу вірити,що більше не почую і не обійму. Дякую за твій подвиг, за те що закрив нас собою”

Досі артистка не може змиритися із втратою. Цибульська не приховує, що не вірить у кончину Каріма. У коментарях знайшла підтримку від своєї аудиторії.

Нагадаємо, що сама Оля виїздила зі столиці, коли під Києвом точилися запеклі бої.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.