Де зараз Євгенія Власова? Вже не онкохвора співачка востаннє виходила на зв’язок у квітні. Подробиці

Євгенія Власова стала справжньою улюбленицею багатьох українців. Проте, зараз про зірку нічого не чути. Що трапилося зі співачкою, яка закинула свої соціальні мережі.

Євгенія Власова — улюблениця мільйонів українців. Співачка підкорила всіх мелодійним голосом та своєю грацією. Зірка пережила багато випробувань долі, але з початком війни вона чітко висловила свою позицію щодо перемоги України, а згодом і взагалі стала закликати своїх прихильників допомагати матеріально своєму братові, адже він став справжнім волонтером.

“В мирний час, мій рідний брат Петро успішний, затребуваний письменник та блогер, але під час війни став ще й волонтером.Тому прошу ВАС усіх хто не байдужий, приеднуйтеся до Петра в цій нелегкій справі,без вас ні як.Відродимо Україну разом!”, — написала знаменитість.

Проте, після цієї публікації вона зникла з інформаційного простору взагалі. 12 квітня востаннє опублікувала свій допис. Ні сторіз, ні нових світлин протягом довгого часу немає. Не розголошує також Власова і того, чи залишилась у Києві.

Що відомо про хворобу Євгенії Власової?

Де зараз Євгенія Власова?

У 2009-му році артистка повідомила, що бореться з непростим захворюванням. Медіа одразу приписали Євгенії онкологію, адже вона була змушена заради лікування позбавитися розкішної довгої коси.

Наслідки хіміотерапії дали про себе знати вже у 2017-му. Власова не раз розповідала, що дуже шкодує про минулий етап життя. Вона сердиться на лікарів, які призначили їй таку терапію, адже мало того, що довелося пережити чималі муки, так ще й у ЗМІ масово почали перекручувати факти про реальний стан речей у знаменитості. Женя вважає цей період одним з найстрашніших у її житті.

Нагадаємо, що співачка була вже заміжньою. У 2004-му році у неї народилася донечка, яку назвали традиційним ім’ям Ніна.

Схожі статті