32-річна Регіна Тодоренко народжувала другу дитину на очах у крихітного сина: “Гарчала, як тигр”. Подробиці

Ведуча Регіна Тодоренко вирішила народжувати другу дитину на очах у свого маленького сина. Як хлопчик відреагував на побачене читайте у матеріалі.

Співачка та екс-ведуча популярного тревел шоу “Орел і Решка” зовсім недавно народила другу дитину. Спостерігати за вагітністю прихильники могли тільки у телеграм-каналі ведучої, бо свою сторінку в Інстаграмі Тодоренко приховала, не витримавши шквал критики та образ у свою адресу.

Регіна Тодоренко народжувала другу дитину на очах у крихітного сина

Причина недоброзичливо налаштованої публіки в тому, що артистка досі не промовила ані слова про війну в Україні, враховуючи, що сама була народжена на українській землі, а саме, у сонячному місті Одеса, де й зараз знаходяться її батьки. Своє мовчання співачка пояснила лише раз, натякаючи на несумісність поглядів її та чоловіка.

Але і без Інстаграму Регіні вдалося ошелешити публіку до глибини душі. У своєму телеграм каналі ведуча розповіла, що спостерігати за пологами, окрім чоловіка, вона взяла свого 3-річного сина.

“Я мріяла, щоб малюка ми зустріли всією родиною. До цієї події я готувала Мішку.  Попередила, що мама гратиме у різних тварин, іноді гарчала, як тигр, а часом буде мукати, як корова. А ще буду надуватись та здуватись, як велетенський шар. На переймах я дуже глибоко дихала, використовуючи практику, яку вивчила на курсі “гіпнопологи”, – пояснила свою думку артистка.

Регіна Тодоренко народжувала другу дитину на очах у крихітного сина

Окрім “гіпнопологів” співачка опублікувала листування з доулою. Доула – це помічниця під час пологів, але вона не являється професіоналом у сфері охорони здоров’я. До речі, другого хлопчика назвали  Мирослав і з’явився він на цей світ у сонячному Маямі.

Нагадаємо, що у Регіни Тодоренко в Одесі є брат, який разом із батьками ведучої переховується від обстрілів та тривог.

Схожі статті