“Моє паралізоване обличчя”: екс-дружина Пономарьова Мозгова зізналася про свою хворобу і хто у ній винен

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова минулого року пережила непростий період через хворобу Лайма. Нещодавно зірка вирішила згадати, як це було.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова, яка також є колишньою дружиною Олександра Пономарьова, минулого року сильно налякала своїх фанатів. Уся справа полягала в тому, що жінка захворіла, і не дивлячись на терапію, стан її лише погіршувався. Через сильні болі вона була змушена перебратися до лікарні, а численні ліки не давали бажаного результату.

Олена Мозгова зізналася про свою хворобу

Лише через півтора місяці зірці вдалося встановити, що в неї розвивалася хвороба Лайма. Ситуація була вкрай небезпечною, адже недуга через 2-3 місяці, як правило, переходить у хронічний стан.

Олена Мозгова змінила імідж
Олена Мозгова зізналася про свою хворобу

Борреліоз приносив Олені Мозговій відверті страждання і нещодавно вона вирішила згадати, як це було. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому розповіла про пережите.

“Неймовірні болі, які принесла мені хвороба Лайма і які нічим неможливо було вгамувати, мене доводили до думок, що треба завершувати цей земний шлях…”

Зірка також пригадала, що допомогло їй повернутися до життя — це маленька донечка, один вигляд якої нагадав Олені, що вона має боротися за власне здоров’я. Завдяки цій публікації також з’ясувалося, що в Олени було паралізовано навіть обличчя. Після цього зірка позбавилися 20 зайвих кілограмів та постала перед фанатами у новому вигляді. Після початку повномасштабної війни Мозгова також погодилася та зробила собі величезну тату.

“Моє паралізоване обличчя потроху почала мене слухатися”, – пояснила Олена.

Варто відзначити, що збудника бореліозу переносять кліщі, які особливу активність проявляють у липні місяці. Саме тоді знаменитість і захворіла. Також варто відзначити, що Олександр Пономарьов не проявляв публічно жодної схвильованості через стан колишньої.

Схожі статті