Екс-холостячка Ксенія Мішина потрапила в скандал через хатню прибиральницю: “Нездале дівчисько”

Знаменита українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина поділилася скандалом, який стався з нею через пошук хатньою робітниці. Усі деталі в статті.

Як відомо, більшість українських зірок користується послугами хатніх прибиральниць. Хтось про це говорить відкрито, хтось зайвий раз не нагадує про реальний стан своїх побутових справ.

Зважаючи на той факт, що акторка Ксенія Мішина самостійно виховує маленького сина Платона, було цілком очікувано почути від неї, що їй необхідна вдома помічниця. Та з’ясувалося, що деякі з фанатів зірки не думали про це під таким кутом.

Ксенія Мішина потрапила в скандал через хатню прибиральницю

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово
Ксенія Мішина потрапила в скандал через хатню прибиральницю

Так, нещодавно Ксенія Мішина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram об’яву, в який вона заявила, що розшукує професійну прибиральницю, яка буде допомагати їй вдома. Варто відзначити, що не так давно акторка придбала чотирикімнатну квартиру на лівій стороні Дніпра, і приміщення дійсно велике.

Втім, не всі користувачі мережі оцінили даний вчинок. Власне, Ксенія повідомила, що отримала відвертий хейт в особисті повідомлення, а також поділилася їхнім змістом.

Ксенія Мішина потрапила в скандал через хатню прибиральницю

Цікаво, що насправді знаменитість це не зачепило, і вона заявила, що буде робити усе, що їй захочеться і побажала іншим позбавитися людей, які їм заважають також трошки розслабитися, найняти людей для клінінгу, а самим присвятити день собі.

Варто відзначити, що знаменитості дійсно можуть під час знімального процесу тижнями знаходитися на знімальному майданчику і не повертатися додому. Зважаючи на той факт, що в акторки маленький син, а допомоги у вигляді матері або батька дитини немає, їй так чи інакше необхідна допомога. І цілком можливо, що не тільки хатньої робітниці.

Схожі статті