Битва весіль: якими були весільні сукні і костюми Наді Дорофєєвої, Міші Кацуріна, Даші та Вови Дантеса (ФОТО)

Це були найяскравіші зіркові пари, союзи яких спонукали вірити у справжнє кохання. Думки про можливість їх розлучення здавалися просто неможливими. Але, на жаль, нічого не вічно у сучасному світі.

Прихильники досі не можуть оговтатись від новин про розпад сімей улюблених знаменитостей. Надя Дорофеєва після розлучення почала стосунки з Мішею Кацуріним, а його дружина Даша — з Дантесом. Ще той колообіг відносин! Пригадаймо, як виглядали весілля обидвох пар.

Надя Дорофеєва та Володимир Дантес

Співаки познайомились у 2011 році та закохались один в одного ледь не з першого погляду. Вже через тиждень після знайомства почали жити разом. Побралися молоді лише у 2015 році та відгуляли розкішне весілля. Лавандовий був обраний основним кольором для церемонії. Дантес довго не міг обрати костюм, який буде йому пасувати, навіть їздивши на примірку до Стокгольму.

Весілля Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса

У результаті зупинився на класиці чорного кольору. Надя обрала теж класичний образ — білу сукню, з відкритими плечима та металевим поясом, довгу фату та легкі локони у зачісці. Урочиста подія відбулася з виїзною церемонією, недалеко від Києва. На весілля було запрошено багато друзів та колег артистів. А Потап вів Дорофеєву під вівтар, оскільки батько знаменитості не зміг бути присутнім на святі.

Міша та Даша Кацуріни

Даша — дизайнерка та рестораторка, Михайло — підприємець та поп-співак. Пара була знайома давно, пару років вони спілкувались просто як друзі. Коли артист зрозумів, що хоче бути не другом, а кимось набагато більшим, почав обирати обручку. Чоловік зізнається, що життя з коханою зовсім не змінилось після штампу у паспорті.

На жаль, фото з весілля Кацуріних знайти не вдалося. Але можна допустити, що свято відбулося у стилі мінімалізм, оскільки переважно такому стилеві пара віддавала перевагу у своїх повсякденних образах.

Нагадаємо, що Дантес і Дорофєєва повідомили про своє розлучення у березні 2022 року, під час розпалу бойових дій. У цьому ж місяці розірвали шлюб й Кацуріни. У пари залишилось двоє дітей.

Схожі статті