Надя Дорофєєва та її коханий втрачають дітей: колишня дружина Кацуріна емігрує і забирає спадкоємців

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва та Михайло Кацурінн не так давно заявили про свої стосунки, але вже зрозуміло, як вони виглядатимуть.

Після заяви Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса про те, що їхні стосунки добігли кінця, шанувальники почали активно підозрювати співачку у тому, що вона знаходиться у романі з ресторатором Михайлом Кацуріним. На той час чоловік вже був розлучений зі своєю екс-дружиною Дашою.

Колишня дружина Кацуріна емігрує і забирає спадкоємців

Андрій Задворний здивував реакцією на позашлюбний роман Кацуріна і Наді Дорофєєвої
Колишня дружина Кацуріна емігрує і забирає спадкоємців

Через декілька місяців після публікації фотографії Наді та Михайла в Іспанії, на якій вони романтично обіймаються, пара таки зізналася, що дійсно знаходиться в романі.

Тим часом Володимир Дантес проводив свої дні з колишньою партнера екс-дружини. З приводу цього в мережі навіть активно почали ширитися жарти. Та здається, що цим стосункам не суджено буде розвиватися.

Нещодавно дівчина повідомила ексклюзивну новину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій вперше розповіла про те, що збирається емігрувати до Польщі. Своє майбутнє проживання за кордоном Даша бачить наступним чином: вона буде постійно приїжджати до України, адже в неї тут багато родичів та друзів, але ризикувати дітьми не може, тому буде жити з ними в Європі. Таким чином аудиторія з’ясувала, що діти залишатимуться разом з мамою і вельми далеко від батька.

“Це було дуже важке рішення. І пов’язане воно на 98% з безпекою дітей. Я ніколи не хотіла емігрувати. Усі мої проекти продовжують працювати в Україні. Я дуже хочу додому, але зараз намагаюся знаходити плюси і для себе. Це можливість для зростання , повторюю я собі щодня, коли тяжко”, – додала дівчина.

Нагадуємо, що Надя неодноразово замилувала мережу своїми стосунками з дітьми Кацуріних, з якими вона, здається, швидко знайшла спільну мову. Втім, після переїзду Даші, звісно, ці зустрічі зійдуть до мінімуму, якщо взагалі не припиняться, адже Михайло та Надя поки що знаходяться лише у стосунках, і мови про шлюб не йде.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.