Поранений Хливнюк з оголеним торсом в татуюваннях: «Бумбокс» представив кліп на «Ангела»

Популярний український гурт "Бумбокс" презентував довгоочікуваний кліп на нову пісню "Ангела".

Український гурт «Бумбокс» презентував символічний відеокліп на пісню «Ангела», яка вийшла в 2019 році.

Композиція “Ангела” увійшла до першої частини подвійного альбому гурту “Таємний код: Рубікон”. Відеокліп був опублікований на офіційному ютуб-каналі гурту.

“Ангела” – це оригінальний ремейк на відому пісню гурту “Крихітка Цахес”. Андрій Хливнюк зазначив, що це хіп-хоп пісня, у її приспіві звучить фраза “Де ти знайдеш такого ангела, як я”, яка поєднує композицію з оригіналом.

Андрій Хливнюк розповів, що для гурту було надзвичайно важливим, щоб авторка пісні Саша Кольцова взяла особисту участь у записі, її голос можна почути у приспіві на самому початку композиції.

У кліпі можна побачити символічне відображення різних моментів недавньої історії країни. Є тут натяк на корупцію, паспорти іноземних держав, кров на гільзах і карті Донецької області, документи справи Ріффмастера і багато інших гострих соціальних моментів.

Андрій Хливнюк у кліпі постав з оголеним торсом, «прикрашеним» татуюваннями і шрамами, з раною в боку, яка кровоточить.

Творці кліпу зазначають, що їхня робота містить багато різних сенсів і атрибутів, продуманих до деталей. Режисер кліпу Стас Гуренко впевнений, що кліп доведеться подивитися декілька разів, щоб зрозуміти всі символи і меседжі.

Він розповів, що при створенні кліпу команда надихалася голландськими та іспанськими натюрмортами XVI-XVII століть.

«Клiп “Ангела” – нагадування нам в першу чергу, як авторам, про те що мистецтво повинно задавати питання суспільству і реальності», – йдеться в описі до відеокліпу.

Фанати гурту тепло прийняли нову роботу «Бумбокса».

«Скільки ж тут символізму про всі жахи, що є в нашій країні: свавілля ментів, Кагарлик, гречкосії, продажні суди, кадило рпц, ненажерливість можновладців, справа Ріффа, кров на сході, русняві паспорти, біль від всіх ран на тілі українців», «Це просто шедевр! На межі, по живому, до глибини душі. Подякував!», «Хливнюк крутий в ролі пораненої України. і кожен кадр як відображення сьогодення. крута робота. зрозуміла лиш справжнім українцям. Дякую», «Один з найкращих кліпів гурту))», –  написали користувачі мережі в коментарях до кліпу.

Схожі статті