Олександр Еллерт розсекретив, як йому вдалося виїхати з України під час війни: виписали особливе посвідчення

Олександр Еллерт підкорює всіх своєю загадковістю. Нещодавно популярний гуморист опублікуав світлину в Інстаграмі, де похизувався своїми зв'язками та можливостями. Невже дійсно чоловіку вдалося хитро обійти законодавство?

Популярний переможець “Холостячки” Олександр Еллерт на фоні чуток про петицію на дозвіл виїзду чоловіків закордон розповів, що йому давно це стало доступним. Для того, аби проілюструвати свої можливості, він показав світлину на типовій автозаправці та позачив у геолокацію Каліфорнію.

Варто зазначити, що нині під час воєнного стану хлопці не можуть полишати межі Батьківщини. 19 травня була подана петиція, щодо зняття обмежень на виїзд для тих, хто не має бойового досвіду. Понад 31 тисяча голосів і… Президент України заявляє, що вслід за своїми дружинами в евакуацію ніхто не поїде.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож
Олександр Еллерт розсекретив, як йому вдалося виїхати з України

Олександр Еллерт розповів свою історію і розповів, чому саме він має право на виїзд:

“Відразу після того, як Зеленський В.О. став президентом до мене прилетів лелека з листом:

“Тепер ти можеш не платити за комуналку, порушувати швидкісний режим, безкоштовно їсти у всіх ресторанах, щомісяця прилітати у села та забирати найкрасивішу дівчину. І найголовніше, не втрати посвідчення автора кварталу, адже тільки з ним випускатимуть із країни. Нікого більше, чуєш Саааааня, нікого! Навіть Порошенко, тільки тебе, мій автор”

Так з гумором у самоіронічній формі відповів обранець Ксенії Мішиної на всі кпини, щодо його місцеперебування, адже раніше знаменитий чоловік вже публікував світлину із сонячного американського узбережжя.

Фанати припускають, що зірку могли випустити з України через підготовку у Штатах великого благодійного вечора на підтримку знедолених співвітчизників. Проте сам Еллерт не розкриває цю таємницю.

Нагадаємо, що в Олександра у столиці лишилася донька Еля. Дівчинка мешкала здебільшого з мамою, але з татом проводила не менше часу разом. Знайома вона була навіть з Ксенією Мішиною.

Схожі статті