Дружина Романа Сасанчина засвітила вагітний животик і розповіла про вагітність: “Я така щаслива” (ФОТО)

Родина Романа Сасанчина враз всіх минулого року: молоде, зовсім юне подружжя народило донечку. Проте, обраниця фаворита Тіни Кароль, схоже мріє ще про одного малюка і з гордістю демонструє вагітний животик.

Роман Сасанчин став для прихильників не лише символом наполегливості та сили духу на шляху до мрії, а ще й зразком того, яким має бути справжній чоловік. Він, 19-річний хлопець, взяв на себе відповідальність за кохану та спільну майбутню дитину.

Прямо перед Новим роком Святий Миколай приніс подружжю під ялиночку найцінніший подарунок: крихітну донечку. Дівчинку назвали Елізабет і вже встигли похрестити її.

Проте, обраниця зірки “Голосу країни” досі сумує за тими часами, коли ходила вагітною. Іванна нещодавно показала дуже милий знімок у ліфті, де добре видно округлий животик, у якому підростає маленька.

“Тепер сумую за пузіком”, — пише дружина Сасанчина.

Дружина Романа Сасанчина засвітила вагітний животик

Та це материнство в коханої Романа співпало з дуже нелегким часом. Вона не раз розповідала, що, по-перше, пологи були непрості, а, по-друге, війна змусила Іванну полишити обранця, улюблений дім та стати вимушеною переселенкою. Весна для цієї родини пройшла вкрай емоційно: співак дистанціонувався від прихильників у мережі, а його мила взагалі перестала вести свою сторінку. Ходили чутки, що ця популярна пара планує взагалі розлучення. Та все завершилося хеппі-ендом.

“Я така щаслива, що ми знову в дома”, — розповідає молода матуся на своїй сторінці в Інстаграмі.

Цікаво, що Іванна дуже змінилася у декреті. Якщо раніше прихильники Романа були сконцентровані на його творчості та приватному житті, то тепер йому й годі мірятися з фан-спільнотою своєї дружини. Пані Сасанчин активно веде свій блог і вже робить навіть рекламні публікації.

Нагадаємо, що артист спершу став переможцем проєкту “Голос. Діти”, де дійшов до фіналу під мудрим наставництвом Тіни Кароль. До речі, є інформація про те, що саме Рома надихнув поп-діву на написання пісні про Україну.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.