Після зради Дантесу з Кацуріним Надя Дорофєєва вперше зізналася, що згрішила: “Ситуація із неприємних”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після зізнання про розставання з Володимиром Дантес зробила ще одне про свій гріх. Що накоїла виконавиця?

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва на початку війни сколихнула мережу зізнанням про те, що вирішила розійтися зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після майже 10 років спільного життя.

Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої вперше розповіла про його зраду
Надя Дорофєєва вперше зізналася, що згрішила

Одразу після шокуючої заяви шанувальники зробили висновок, що Надя знайшла своє щастя в обіймах ресторатора Михайла Кацуріна, який протягом тривалого часу був близьким другом сім’ї. Як з’ясувалося згодом, співачка дійсно пішла до нього.

Надя Дорофєєва вперше зізналася, що згрішила

Однак, поки пара утримується від будь-яких гучних заяв. Тим часом колишній чоловік Наді повідомив, що вони не збираються розлучатися офіційно, так як не вбачають в цьому необхідності. Тим не менш, Дантес готовий розійтися з Надею на папері, якщо вона захоче вийти заміж.

Єдине зізнання, на яке поки що можуть розраховувати шанувальники Наді — це її невеличкий гріх у Європі. Так, справа в тому, що артистка, як і безліч її колег потрапила у ту саму неприємну ситуацію — була оштрафована за неправильну парковку.

Очікуючи на чергове бюрократичне пекло, артистка навіть не розраховувала, що зможе оплатити штраф за допомогою українського додатку, але в неї це вийшло, і зараз Дорофєєва щаслива повідомити про такий лайфхак своїм шанувальникам.

Нагадуємо, що користувачі мережі також активно підозрюють Володимира Дантеса у романі з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашою Кацуріною. Плітки про любовний чотирикутник між зірками переростають у жарти, але знаменитості поки що не квапляться спростовувати чутки про романтичний зв’язок між двома колишніми парами. Тим паче, що Даша планує емігрувати до Польщі.

Схожі статті