Після втечі Еллерта з України Мішина публічно заявила, що викреслила його з життя: у акторки буде дитина

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вразила раптово заявою щодо Олександра Еллерта. Зірка у грубій формі дала зрозуміти, що назавжди порвала з ним.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина не так давно дала публічне пояснення новині про її появу в Буковелі у компанії колишнього коханого Олександра Еллерта. Пара ненадовго зійшлася, але молодих людей вистачало лише на період вікенду. Після цього все знову стало на свої місця.

Ксенія Мішина повідомила про повний розрив з Еллертом та усиновлення дитини

Втім, шанувальники ніяк не очікували, що реакція зірки на запитання про коміка буде настільки грубою. А вся справа в тому, що нещодавно Ксенія оприлюднила відповідь на питання щодо її стосунків з гумористом на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ксенія Мішина повідомила про повний розрив з Еллертом та усиновлення дитини

Вона публічно попросила більше ніколи її не асоціювати з цим чоловіком, а також в грубій формі дала зрозуміти, що їй подібні питання відверто набридли.

Варто відзначити, що зараз Олександр знаходиться дуже далеко від своєї колишньої коханої, а саме в Сполучених Штатах Америки. Втечу Еллерта Мішина ніяк не коментувала.

Однак їй вдалося потішити своїх фанатів іншою новиною. Виявляється, акторка готова всиновити дитину, і розглядає це питання настільки серйозно, що навіть обговорила його зі своїм сином Платоном. Єдиний спадкоємець артистки готовий прийняти в сім’ї ще одного члена.

Однак існує одна проблема — у Ксенії немає законного чоловіка, щоб реалізувати це питання. Тож імовірність, що вона забере дитину найближчим часом вельми мала. Але так чи інакше, зараз всиновити дитину в Україні неможливо через військові дії на її території.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина далеко не єдина зірка, яка відкрито говорить про те, що хоче забрати малюка з дитбудинку.

Схожі статті