Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний готується до весілля: фіналіст шоу Шевченко видав секрет друга

Колишні учасники романтичного реаліті-шоу Андрій Задворний та Дмитро Шевченко засвітилися разом та заінтригували мережу новиною про підготовку до весілля.

Після завершення зйомок другого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч так і залишилася самотньою. Натомість учасники проєкту здружилися настільки, що підтримують зв’язок впродовж року.

Хлопці усіляко підтримують одне одного та постійно проводять час разом, про що стає відомо з публікацій в соціальних мережах.

Андрій Задворний готується до весілля

Найбільш дивним фактом стало те, що головні конкуренти у шоу Андрій Задворний та Дмитро Шевченко стали майже не розлучними. Хоча перший заявив після проекту, що не кохає співачку, а другий швидко знайшов їй заміну.

Андрій Задворний готується до весілля

Нещодавно на особистих сторінках екс-учасників проєкту з’явилися нові кадри, з яких стало зрозуміло, що чоловіки знову розважаються разом. Але в цей раз вони займалися фізичною працею.

Андрій та Дмитро носили  матеріали для будівництва та жартували. Задворний запропонував своїм підписникам вгадати, що ж вони роблять, а Дмитро не став ходити навколо і зразу заявив, що Андрій “готується до весілля”.

Судячи з усього, хлопці намагалися побудувати палатки. У такому випадку мова дійсно може йти про торжество, яке буде святкуватися на свіжому повітрі. Однак, імовірно, що Дмитро просто невдало пожартував, адже останнім часом у мережі постійно з’являються новини про те, що той чи інший учасник Холостячки одружується.

Так, Андрій Хветкевич нещодавно вразив своїх фанатів камінг-аутом і заявив, що найближчим часом пов’яже своє життя з дуже вродливим колумбійцем, а Андрій Рибак, який свого часу намагався добитися серця Ксенії Мішиної взагалі одружився на дівчині, яку покинув заради акторки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.